Lokation

I den sydsjællandske natur

Vi er beliggende midt ude i den sydsjællandske natur. Vi kan slet ikke forestille os at være et andet sted for der er brug for naturen til at hjælpe os med at fremstille vores produkter. Beliggenhed skal derfor være udenfor byen for at tilpasse os den omkringliggende natur og årstiderne.

Placeringen i udkanten af en lille landsby omgivet af marker skov og sø danner de perfekte rammer om vores virksomhed for vi mener, at luftens kvalitet har stor betydning for smagen i de færdige produkter.

Vores beliggenhed forpligter i mere end en forstand. Når virksomheden ligger i landdistriktet, så synes vi også, der følger ansvar og forpligtigelse med.

Ansvar
for, at vores tilstedeværelse har det absolut mindste aftryk på de omkringliggende områder. Der tilstræbes at vores aftryk på naturen er så minimalt som overhovedet muligt. Det sker via en grøn tankegang. Det gælder både i forhold til energi, CO2-udledning, vandforbrug og affald, som holdes på et minimum til glæde for naturen og sandelig også os selv. Vi er stolte af, at det er lykkedes at reducere vores forbrug og udledning til langt under det, et familiehus typisk påvirker naturen med.

Forpligtigelse
til at være aktive i forhold til det lokalsamfund, som vi også er en naturlig del af.

Virksomheden skal ved sin tilstedeværelse i lokalsamfundet være et samlingspunkt, hvor de lokale med løbende mellemrum bliver holdt orienteret om virksomhedens udvikling, nye produkter og tiltag ligesom vi aktivt støtter op om lokale initiativer til fremme af livet i landsbyer i landdistrikterne.