Saluminati i Fødevaremagasinet

09.05.2019

Artikel i gastropol

Vi er glade for at kunne præsentere portræt artikel, på Gastropol.dk om vores skønne sted i Bistrup. https://gastropol.dk/saluminati-sydeuropa-moeder-sydsjaelland/...
Læs mere

17.01.2019

Samarbejde med Dansk Cater

Vores produkter forhandles hos AB Catering - BC Catering - Inco Cash & Carry København...
Læs mere

17.01.2019

Export til Italien

Vi er stolte over vi leverer Salami til pølsens eget land Italien....
Læs mere

30.06.2018

Saluminati i Fødevaremagasinet

Vi er glade for at kunne præsentere portræt artikel fra nyeste nummer af Fødevaremagasinet om Saluminati og de to ide-magere Kim og Steen. foedevaremagasinet-juni-2018.pdf...
Læs mere

15.04.2018

Slagteriskolen på kursus hos Saluminati

Med afsæt i vores store viden om fermentering af kød, afholdt vi den 15. april første kursusdag med fokus på det praktiske omkring fremstilling af fermenterede pølser. Her delte Kim Søndergaard ud af sin store viden omkring emnet. Kurset har vi skræddersyet til ZBC Roskil...
Læs mere

14.03.2018

Nu fås vores produkter hos Ostemesteren

Søndag den 4. marts var vi på besøg hos Ostemesteren i Vejle, hvor ostehandlere fra hele Danmark havde mulighed for at smage produkter fra udvalgte leverandører. Vi havde fornøjelsen af at præsentere vores lufttørrede pølser, som fik en rigtig god modtagelse og produkter...
Læs mere